Asiakaskertomus

"Edesmenneen isäni ansiosta Lapin marja-kalareissut kuuluivat pakolliseen kesäohjelmaan ihan pienestä saakka, kunnes teini-iässä reissut jäivät paussille.

Sittemmin Lappiin suuntautuneitten työkeikkojen myötä totesin lapsena saadun Lapinkuumeen tartunnan aktivoitumisen itselläni uudestaan ja näin alkoivat omat vuosittaiset kalareissut Lappiin.


Reissujen myötä heräsi ajatus oman erätontin ostamisesta Lapista.

Kun lomailen Lapissa kuitenkin harvakseltaan niin kallista rantatonttia ei ollut halua ostaa ja halvempi kuivanmaan tontti olisi sopiva myöskin siksi ettei kuluteta lapin herkkiä rantamaisemia.

Niinpä jäin seurailemaan tonttitarjontaa ja siinä ohessa Nousukiidon tonttihuutokauppaakin mutta siihen osallistumiseen ei ole ollut uskallusta kun ostotapa uusi ja outo, kaikkine mahdollisine epävarmuuksineen.


Nyt kuitenkin sattui olemaan tarjolla tontti Kukasjärvellä tutuissa maisemissa, sopivasti tien ja järven tuntumassa.

Niinpä uskaltauduin tonttia huutamaan kun aiempia huutoja muilta kiinnostuneilta ei ollut tullut pitkään aikaan.

Ja kuinka ollakaan, oma huutoni voitti ja päädyn tontin omistajaksi!


Pelkäämäni kauppakirja- lainhuutoasiat hoituivatkin sitten erinomaisen sujuvasti, asiaa tietysti helpotti että kyseessä oli valmis kiinteistö.

Nousukiidolta tuli heti seuraavana päivänä onnittelut tontinostosta ja ohjeet kuinka kaupanteko etenee. Myös puhelimessa kävimme yksityiskohtia läpi.


Itse kauppakirjan muotoilimme Maanmittaushallituksen ylläpitämässä sähköisessä kiinteistövälityspalvelussa joka varmasti paras sähköinen asiointipiste missä koskaan olen asioinut. Asiakirja allekirjoitettiin sähköisesti, samassa yhteydessä maksoin 185e asiointimaksun.

Ja siinä kaikki, sitten tontti oli nimissäni ja eteni automaattisesti lainhuutoon.

Kun en heti muistanut tehdä omavero-sivuilla varainsiirtovero-ilmoitusta, sain KVP:ltä meiliin siitä muistuksen ja hoidin senkin asian. Nyt enää odottelen lainhuudon valmistumista joka vienee muutaman kuukauden.


Sitten seurasi kaikkein jännittävin vaihe, nimittäin tonttiin tutustuminen paikan päällä.

Olin katsellut myynti-ilmoituksen kuvat ja pari Youtube:ssa olevaa dronevideota sekä Karttapaikan ilmakuvia mutta toki ostopäätös oli kevein perustein tehty kun en paikan päällä käynyt tutustumassa.

Ja yllätys yllätys: paikanpäällä voin todeta että tontti oli jopa parempi kuin olin osannut odottaa!


Mielestäni Nousukiidon liiketoimintaidea on hyvä, tarjota tontteja kohtuuhinnalla siten lisäten Lapin tunnettavuutta ja elinvoimisuutta erätonttitarjonnan myötä.

Kun oma ostokokemukseni oli näin erinomaisen onnistunut ajattelin ( omasta aloitteestani) että mielelläni jakasin sen muillekin Nousukiidon tonttihuutokauppaan osallistumista suunnitteleville.


Menestystä Nousukiidolle ja tontinostajille toivottaen,

Veli-Matti Häggman, lääkäri, Espoo"
Veli-Matti Häggman

- Lääkäri, Espoo


ME TEIMME SEN!

Nimittäin otimme askeleen kohti unelmia ja hankimme tontin Lapista.
Olemme molemmat intohimoisia ulkoilmaihmisiä – kulkusuunta on usein kohti pohjoista.
Nyt Lappi, perhokalastus, vaeltaminen ja perhe-elämä ovat kaikki tulevaisuudessa helpompi yhdistää.
Pääsemme nauttimaan yhteisestä ajasta perheidemme kanssa kauniiden maisemien ja erämaa-alueiden ympäröimänä.


Tontin ostaminen huutokaupasta tuntui aluksi hurjalta ajatukselta, mutta kun selvittelimme asioita Nousukiidolta, olimme vakuuttuneita siitä, että tämä on mahdollista.
Saimme suoria ja rehellisiä vastauksia kysymyksiimme ja heidän vilpitön tapansa palvella vakuutti meidät huutamaan tontin itsellemme.


Malttamattomana odotamme matkaa paikanpäälle. Ennenkaikkea toiveissa on päästä rakentamaan pientä tukikohtaamme. Sitä ennen kippistellään ja tunnelmoidaan hetki, jos toinenkin.

Voimme nyt vain vinkata, että muistakaa tarttua hetkeen: www.lkvhuutokaupat.fiTerveisin,

Henry ja Jenny